Başkan Ergün Hal Esnafı ve Terminal esnafı ile buluştu

İçerik

Başkan Ergün Hal Esnafı ve Terminal esnafı ile buluştu

Allah nasip ederse 1 Nisan sabahı belediye başkanlığı görevini bu halk bana layık göreceğine inanıyorum. Bende Hüseyin Ali Doğan olarak halkımıza gece gündüz çalışarak layık olacağıma söz veriyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminaline ziyarette bulundu. Manisa Yazıhaneciler ve Otobüsçüler Derneği Başkanı Özcan İnce, terminal esnafı ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Ergün, esnafa hayırlı işler, vatandaşlara da hayırlı yolculuklar diledi.

  • Lütfen hediye etmek istediğiniz bilet türü ve adedini seçiniz.
  • Eğer bu iddialar doğru ise;5 Buçuk Milyon TL şu an nerede?
  • Sizin bir operatör ihtiyacınız var diyelim.
  • Bugün baktığınızda 7,5 milyon bağımsız bölüm var.
  • Hattı arayanlar zaman zamanda sakız çiğnemek, burun spreyi kullanmak ve kan aldırmak orucu bozar mı?
  • İhaleden önce şahsi hesaplara para alıp, ihaleyi sana veririz sözü vermek ne demek?
  • TİM’deki toplantıda ihracatçılar, İstanbul’un trafik, toplu ulaşım ve otopark sorunlarıyla ilgili beklentilerini dile getirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerinin depremde yıkılan ya da hasar gören binalar için haksız vergi tahakkuku işleminin iptal edilmesine karşın, vergi tahakkuk ettirme işlemini bu yıl da sürdürdüğü bildirildi. “Batı Prestij Konutları projesi Elazığ Belediyesi tarafından Aşağı Demirtaş-Hankendi sınırları içerisinde yapılacak bir konut projesidir. Toplam 560 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek proje kapsamında, 501 adet, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks müstakil konut, ticari alanlar, sosyal tesisler, ilk ve ortaokul, cami ve geniş yeşil alanlar yer almaktadır. Fakat daha sonra EBUAŞ 2023 yılında 559 adet villa projesi için işçilik hizmet alımı ihalesine çıkmıştır. Eğer bu iddialar doğru ise;5 Buçuk Milyon TL şu an nerede?

Akhisar Belediyesi’nin personellerini kullanmayacağız. Şimdi neysek 5 sene sonrada o olacağız. Projelerimizi açıklamaktan korkar olduk.

Başkan Ergün Hal Esnafı ve Terminal esnafı ile buluştu

Hiçbir zaman insanları tehdit edip yanımıza çekmeyeceğiz. İnsanların yüzüne gülüp arkasından iş çevirmeyeceğiz. Biz seçimden seçime hizmet etmeyeceğiz.

  • Vatandaşlarımızın ilgi ve alakaları hattımıza çok yüksek.
  • Biz gittiğimiz yerlerde gittiğimiz mahallelerde bire bir o bölgenin halkıyla bize gönülden destek veren insanlarla kucaklaşıyoruz.
  • Biz gerçekten gönülden hizmet için bu yola çıktık.
  • Körler sağırlar birbirini ağırlar misali kendi anlattığımızı kendimiz dinlemiyoruz.
  • Vatandaşlar ve esnaflar büyük ilgi gösterdikleri Başkan Cengiz Ergün’e sık sık çiçek takdiminde bulundu.
  • Allah nasip ederse 1 Nisan sabahı belediye başkanlığı görevini bu halk bana layık göreceğine inanıyorum.
  • Kent Lokantaları ile ilgili konuşan Kurum, “11 tane lokantayı açmayı hizmet gören bir anlayış var.

Vatandaşlarımızın ilgi ve alakaları hattımıza çok yüksek. Arkadaşlarımız da kesintisiz belirlenen saatler içinde çalışmalarını sürdürüyor.” ifadelerine yer verdi. Geçtiğimiz gün kamuoyuna büyük bir bomba düştü.Biz gazeteciler başta olmak üzere, olayı duyan herkes büyük şaşkınlık içinde.Yozgat’ın en bilindik iş adamlarından biri;“Belediye Başkanı Celal Köse, benim 5 Buçuk Milyon TL’ mi aldı! Parayı Belediye Başkan Yardımcısının şahsi hesabına yatırttı. Dekontlar elimde…Acil paraya ihtiyacımız var dediler, bende verdim.Karşılığında bana 13 Mart’ta yapılan ihalede arsa vereceklerdi, vermediler” dedi. İşleminizin sonucu hakkında sizi üyelik hesabınıza ait Hesabım – Mesajlarım sayfası üzerinden bilgilendiriyor olacağız.

YORUMLAR

Bugün ülke ihracatının yüzde 50’sinin İstanbul’da yapıldığını ve Şubat ayında rekor kırdığımızı söylüyoruz ama bir taraftan da bu üretimi ne kadar sağlam yapılar içerisinde yapıyoruz, bu da tartışılır” ifadelerini kullandı. Hattı arayanlardan zaman zaman ilginç sorularla da karşılaştıklarını belirten Müftü Gülden, “Ramazan ayı geldiğinde özellikle orucu bozan ve bozmayan durumlar üzerinde konular üzerinde duruluyor. Bunun dışında sakız orucu bozar mı, kan vermek ya da burun ve kulak spreyi gibi sorular da Alo 190 Fetva Hattımıza sorulmak suretiyle arkadaşlarımız tarafından cevaplanıyor.

Yorumlar

Bir taraftan deprem riskiyle karşı karşıyayız\. İlk bahsini yap ve oyunun adrenaliniyle keyif al Betsat teknoguvenliksistemleri.com\. Şehir olası depremlere ne kadar hazır? Bugün baktığınızda 7,5 milyon bağımsız bölüm var. Bunların 6 milyonu konut ama bir buçuk milyonu da ticari ve sınai ünite.

Belediye başkanıysam 5 yıl sonra şunları yapacağım diyorsam, demek ki hiçbir şey yapmamışımdır. Hala yapacaklarım var diyorsam demek ki çalışmıyorumdur. Fakat bugün belediyenin artan borçları, %100 iştiraki olan EBUAŞ’nin borcu ve yabancı para birimiyle ihale edilen alt yapı borçlarıyla birlikte borcun 3 Milyar TL yani eski para ile 3 Katrilyon olduğu iddia edilmektedir. Ayrıca Elazığ Belediyesi elektrik borcunu ödeyemediği için belediye meclisinden 170 milyon TL özel bankalardan kredi çekme izni almıştır. Eğer iddialar doğru ise Elazığ Belediyesi için tehlike çanları çalmaktadır.

YORUMLAR

Biz paylaştıktan hemen bir gün sonra kendilerinin projeleri gibi paylaşıyorlar. Soruyorum şimdi 5 yıldır niye yapılmadı. Biz her zaman dürüst, ilkeli, seviyeli siyasetten yanayız.

Erdemir Ereğli Demir Çelik’ten (EREGL) yatırımları hakkında kritik açıklama

Ancak soruların bir bölümü zekât üzerine geliyor. Bu ayda fıtır sadakası öne çıkıyor. Oruç tutamayanların fidyeleriyle ilgili sorular geliyor, kime, nasıl verilecek gibi. Bunun üzerine arkadaşlarımız bilgilendirmeler yapılıyor. Sistem çok güzel bir şekilde işliyor.

Hal esnafı ile sohbet eden Başkan Cengiz Ergün, Manisa Sebze Meyve Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı Ömer Akagündüz ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Ergün, hal esnafının taleplerini dinledi. 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında yapılan düzenleme ile depremden dolayı yıkılan ve hasar gören binaların tahakkuk etmiş vergilerinin silinmesi yönünde kanun çıkartılmıştı. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de bulunan Türkiye İhracatçılar Meclisi’ni (TİM) ziyaret etti. TİM’deki toplantıda ihracatçılar, İstanbul’un trafik, toplu ulaşım ve otopark sorunlarıyla ilgili beklentilerini dile getirdi. Ülkemiz bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayal ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkacaksa bu çalışmalar sayesinde çıkacak.

Yozgat İl Müftülüğü bünyesinde görevli kadın ve erkek vaiz ile din işleri uzmanlarının görev yaptığı hatta günde bin 500 çağrı ulaşıyor. Fetva hattına yapılan aramalarda vaiz ve din işleri uzmanları, dini konularda merak edilenler hakkında bilgilendirme yapıyor. Ramazan ayında hattı arayıp dini konularda bilgi edinmek isteyenler genellikle oruç tutma, zekat ve fitre verme gibi konularda merak ettikleri konuları görevlilere soruyorlar. Nesine.com’dan sms alabilmeniz için, kullanmak istediğiniz cep telefonu numaranızı girerek lütfen cep telefonu doğrulama işlemini tamamlayınız. Hediye ettiğiniz biletler, hediye ettiğiniz kişiye SMS ve E-Posta yoluyla 10 haneden oluşan bir kod numarası ile ulaştırılmaktadır. Hediyenizin doğru kişiye ulaşması için GSM No ve E-Posta adresinin doğru olduğundan emin olmalısınız.

Eski başkan Mücahit Yanılmaz Elazığ Belediyesine Zafran Mahallesi’nde yüzlerce dönüm imarlı arsa ve 70 dönüm parseli yapılmış mezarlık alanı bırakmıştır. Aslında bu arsaların satışından gelen para eski dönemden Elazığ Belediyesine bırakılmış 458 milyon 816 bin 726 liralık borcu sıfırlamaya yeterlidir. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, hal esnafı ve otogar esnafı ile bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Cengiz Ergün, yeni dönem projeleriyle ilgili bilgiler verdi. İddialara göre; Elazığ Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi diye iddialı bir şekilde vizyona koyduğu Batı Prestij villaları sadece zengini ucuza villa sahibi yapma projesinden başka bir şey değildir. İstanbul’da sadece meskenlerin değil, ticaret ve sanayi tesislerinin de deprem riski altında bulunduğunu hatırlatan Kurum, “İstanbul’da yaşamak artık birçok insanı düşündürüyor.

Bu da bizi gerçekten ziyadesiyle mutlu etti. Ülkenin ihracatının artması, ülkenin istihdamının artması, şehir adına da önemli” diye konuştu. Fiilen bulunmayan ve kullanılması mümkün olmayan bu binalar (konut ve iş yeri) için vergi hesaplanması ve talep edilmesi vatandaşa yapılan bir zülümdür.

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa sebze ve meyve hali ile Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminaline ziyarette bulundu. Başkan Ergün’e ziyaretlerinde MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay eşlik etti. İlk olarak sebze haline giden Başkan Ergün, hal esnafına hayırlı işler diledi.

Ülkemiz bugün her alanda kendine yeten bir ülke olacaksa ihracatla olacak, üretimle olacak. Yine gençlerimiz, bu ülkede geleceğe güvenle bakacaksa eğer, bunun altyapısını yapacak olan buradaki dostlarımızdır. Şubat ayında TİM’in 21 milyar dolarla rekor kırdığını gördük.

Sizin bir operatör ihtiyacınız var diyelim. Bugün ‘150 bin TL maaş ile birine iş vereceğim’ desen herhalde buradan Beylikdüzü’ne kadar kuyruk olur. Bunu yapabilmek zor bir şey değil. Mesela gaz altı kaynağı elemanı eksik.

Para çekme işleminizin başarılı bir şekilde gerçekleşmemesi halinde ilgili tutar yeniden Nesine.com üyelik hesabınıza aktarılacaktır. Bu durumda tekrar para çekme talebinde bulunabilirsiniz. İptal işleminiz tamamlandığında üyeliğinizde kayıtlı olan E-posta ve GSM numaranız üzerinden sizi bilgilendireceğiz. Projeyi değerlendirmek için belediye meclisinde grubu olan bir siyasi parti üyeleri belediyeden projeyi talep etmişler fakat proje kendilerine 6 aydır verilmemiştir. Buda projede saklanacak neler var sorusunu akıllara getirmektedir.

Erol hem Elazığ Belediyesi’nin borç durumunu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın, Villa Kent Projesi hakkındaki sorunları da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanıtlaması istemiyle TBMM’de soru önergesi olarak verdi. Bunun yanında çok tartışılan Villa Kent projesi ile ilgili de yanıtlanması ve bazı sorular da şu anda kamuoyunda tartışılıyor. (TRILC), 15 Mart 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada Devlet Malzeme Ofisi’nin ihale sonucu hakkında bilgilendirme yaptı. Para çekme işleminiz için banka servislerinden henüz yanıt alınamamıştır. Talebinizin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi halinde ilgili tutar banka hesabınıza aktarılacaktır.